Izaberite stranicu

O NAMA

STRATEGIJA

METOD

INTEZIVNOST

USMERENOST

NAŠA STRATEGIJA

PharmaSalesExperts-a odlikuje prefinjeni balans ozbiljne analitike, relevantnog planiranja scenarija razvoja događanja, ekstremne vremenske iskorišćenosti i dubinskog poznavanja ključnih klijenata. Na taj način krug analiza-aktivnost-rezultat predstavlja prirodno jedinstvo, kroz ponavljanje koje uključuje stalne korekcije i unapređenja.

Intezivnost se ispoljava u svakodnevnom nastupu prema ključnim klijentima koji aktivno utiču na dinamiku portofolija kojim se bavimo. PharmaSalesExperts DOO veruje u desetosatni radni dan, 240 dana godišnje, u 15 i više poseta ključnim klijentima po saradniku na dan. Na taj način retko koja druga kompanija razmišlja i deluje. Na tržištu je još manji broj kompanija koje to mogu da izvedu.

Usmerenost u poslovnoj filozofiji PharmaSalesExperts-a predstavlja radikalnu eliminaciju aktivnosti koje nisu vezane za ključne lijente. Sve što ne doprinosti direktnom poboljšanju rezultata i ponašanja, vezanih za portfolio kojim se bavimo, kao aktivnost ne treba da postoji. Ovakva vrsta usmerenosti zahteva izuzetnu profesionalnu disciplinu, konstantno analiziranje i sužavanje fokusa kao i postojanje vrhunskog izvršnog potencijala naših zaposlenih.

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Naš tim sastavljen je od profesionalaca sa internacionalnim radnim iskustvom koje su stekli u sledećim kompanijama: Actavis, GlaxoSmithKline, MSD, Schering-Plough, Servier i Janssen-Cilag.

Marko Nikolić

Marko Nikolić

Direktor i osnivač

Svestrani, dinamičan lider sa više od petnaest godina međunarodnog menadžerskog iskustva (CEE) u farmaceutskoj industriji, prehrambenoj industriji i konsaltingu. Poseduje iskustva u rukovođenju preduzećima do 550 zaposlenih i 170 M EUR godišnjeg prometa. Izvanredni lider koji motiviše, trenira i usmerava timove kako bi se osigurali natprosečni konzistentni rezultati. Organizovani motivator koji je brzo napredovao zahvaljujući dobrim rezultatima rada. Rešava strateške probleme sa sposobnošću za rad na svim nivoima organizacije. Uspešno otkriva načine za smanjenje kompanijskih troškova te pronalaženje novih izvora prihoda. Ima raznovrsno iskustvo u redizajnu, reinženjeringu i optimizaciji procesa.

Milan Todorović

Milan Todorović

Osnivač

Vrlo aktivan u složenim konsalting projektima u međunarodnom okruženju. Poslednja korporativna funkcija Milana Todorovića bila je Izvršni potpredsednik Actavis-a za CEE (centralna i istočna Evropa). Usko stručnan za biznis na nerazvijenim tržištima, sa punom odgovornošću za P&L u farmaceutskoj industriji, industriji kućnih aparata i robe široke potrošnje. Ima više od 20 godina iskustva na upravljačkim funkcijama kao član upravnih odbora u internacionalnim kompanijama. Trenutno ima sopstvenu menadžment-konsalting firmu. MBA diplomu dobio je na Ashridge Business School (UK) 2007. godine. Doktorant je strateškog menadžmenta na “UN Univerzitetu za mir” u Beogradu.